Αρχική Σελίδα

Shenzhen Senmery Furniture Co,.Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

1. Εξουσιοδότηση: Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα με την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με εγκαίρως. Τολμάμε να υποσχεθούμε: Όλα τα έπιπλα που πωλούνται από την επιχείρησή μας έχουν μια δύο ετών συντήρηση εξουσιοδότησης και διάρκειας ζωής, έτσι ώστε μπορείτε αληθινά να αισθανθείτε τη μιας στάσης φροντίζοντας υπηρεσία μας.

 

2. Αντικατάσταση των μερών επίπλων: Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, τα έπιπλα είναι χαλασμένα λόγω των ων ανθρώπινος παραγόντων, θα αντικαταστήσουμε τα μέρη ή τους παλαιούς αυτούς δωρεάν για τη ζημία που προκαλείται από τους ανθρώπινους παράγοντες, θα παράσχουμε σε σας τις υπηρεσίες όπως η αντικατάσταση των τμημάτων επίπλων και θα χρεώσουμε ένα ορισμένο κόστος. Η αμοιβή θα χρεωθεί σύμφωνα με τα πρότυπα σε κάθε περίπτωση χωριστά.

 

3. Επισκέψεις συνέχειας: Τα έπιπλα Senmeiyuan θα επιστρέψουν στους πελάτες από καιρού εις καιρόν. Οποιαδήποτε προβλήματα μπορούν να επικοινωνήσουν και να επιλυθούν εγκαίρως. Εάν είναι απαραίτητο, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την επιχείρησή μας ανά πάσα στιγμή. Τα έπιπλα Senmeiyuan θα είναι ευτυχή να σας εξυπηρετήσουν.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Senmery Furniture Co,.Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jody Yung

Τηλ.:: +86-15218746987

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)